WINGI - A free space for anybody
LOG IN
Forgotten your password? Click here.

Register

Potenciál zajímavý, ale potřebuje to doladit
POLITICS
SCIENCE
ETHICS
SOCIETY
HUMAN
CULTURE
Prostředí mě zaujalo a pokud to plánujete dotáhnout, tak rád občas něčím přispěju, ale rád bych napřed shrnul nedostatky, se kterými byste měli něco dělat.

V první řadě technická výtka - web není responzivní na mobily, což je v dnešní době problém. Plánujete s tím něco udělat?

Druhá věc - systém hodnocení. Podle toho, co jste psal o tom, jak systém funguje, tak má upřednostňovat lidi, kteří mají nejvíc lajků, což z dlouhodobého hlediska prakticky nedá šanci nikomu, jehož názor není většinový. Uvítal bych a dávalo by mi to větší smysl, aby výběr nabízel články, co dokázaly vzbudit emoce a aby názory, co nejsou populární nebyly pohřbené mezi těma, co mají jenom lajky, jinak taky každý bude psát, aby se zalíbil většině, místo aby psal upřímně.

Navíc pokud budete vyplácet lidi podle toho, kolik mají lajků, tak to povede k tomu, že nikdo nebude lajkovat cizí příspěvky (předpokládám, že vlastní lajkovat nemůžete, jinak by každý psal hordy článků a lajkoval si je) a lidi si budou vytvářet fake účty, aby si olajkovali článek.  Takže to bych doporučoval změnit.

Ale abych nebyl jen kritický, tak třídění podle jazyků se mi líbí a prostředí není příliš komplikované, což je fajn a něco podobného mě už taky napadlo.

Actions available

Favorite

View later

Report
Published: 2 years ago
Language: Czech - čeština
Unique readers: 87
Reakce uživatelů na tento text:
Směřování a obhajoba současného systému Wingi
wingman
Share on Facebook
2
0
Share on Twitter
Přečíst později
Vedla ke štěstí ta druhá cesta?
Přečíst později
Dokáže nám AI, že dokáže nahradit umělce?
Přečíst později
Směřování a obhajoba současného systému Wingi
Přečíst později
Nesouhlasná tolerance vs Láskyplný respekt
COMMENTS
You need to log in to add comments.
wingman
1 year ago
Připomínky chápu a beru na vědomí. Zvlášť co se týká finančního hodnocení, asi nebude fungovat úplně podle představ. Dostal jste like, uvidíme, co se stane dál.
1
Copyright © 2024, Wingi - All rights reserved